Прокуратура виступить на стороні порту "Південний"

П'ятниця, 21 серпня 2009, 14:07

Чорноморська транспортна прокуратура в судовій суперечці "порт "Південний" - компанія "ТІС" виступить на стороні порту.

Про це агентству "УНІАН" повідомив заступник прокурора Одеської області Юрій Оліянчук.

За його словами, Чорноморським транспортним прокурором після ретельного вивчення правової сторони питань відносин порту "Південний" і компанії "ТрансІнвестСервіс" ухвалено рішення виступити в розгляді господарської справи в суді за позовом компанії ТІС до порту "Південний" на стороні морського порту.

"Зважаючи на попередню перевірку, яку провела Чорноморська транспортна прокуратура, наявність фактів, які свідчать про те, що порт не давав згоди на проведення цих робіт, а тим більше, не приймав виконані роботи за актом виконаних робіт, ніколи не погоджувався ні письмово, ні усно оплатити виконані ТІСом роботи, Чорноморським транспортним прокурором ухвалено обґрунтоване рішення виступити в розгляді цієї господарської справи в суді на стороні державного підприємства порт "Південний", - повідомив Оліянчук.

Реклама:

Як повідомлялося, ще в січні цього року дочірня компанія "ТрансІнвестСервіс" - "ТІС-Руда" - подала позов до порту "Південний" до Господарського суду Одеської області з вимогою відшкодувати кошти, витрачені на роботи з поглиблення дна в районі причалу №18.

Днопоглиблення в районі причалу №18 було проведено за власною ініціативою "ТІС-Руда", але компанія зажадала від порту відшкодування витрат за днопоглиблювальні роботи.

Відмова порту сплатити за роботу, не узгоджену з ним, спричинила судову тяжбу. "ТІС-Руда", на переконання порту, необґрунтовано вимагає компенсувати 51,3 млн. грн., витрачені на днопоглиблювальні роботи.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: