"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Перелік затверджених недобудов не дорахується 2 одеських будинків

Четвер, 20 серпня 2009, 14:19

Міністерство регіонального розвитку та будівництва запропонує Кабінету міністрів на наступному засіданні його виключити з переліку раніше затверджених недобудованих житлових об'єктів два будинки, розташованих в Одесі.

Про це заявив заступник голови Мінрегіонбуду Дмитро Ісаєнко, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"На сьогодні в нас є два об'єкти в Одесі десь на 40 млн. грн., які ми виключили із списків на наступному засіданні Кабміну. Це об'єкти компанії "Прогрес-Строй ", - сказав він.

За словами Ісаєнка, причиною цього стало надання підрядником некоректної інформації по об'єктах.

Реклама:

"Перший будинок забудовник не встигне добудувати до 25 грудня. По друге дому нам надали інформацію тільки з однієї секції, що завершена, однак будинок складається з трьох секцій і будівництво двох інших секцій знаходиться в зародковому стані, при цьому проект цього будинку не розбитий на черги , а йде як одне ціле", - повідомив заступник міністра.

Поява у вже затверджених урядом списках невідповідних усім вимогам житлових об'єктів Ісаєнко пояснив тим, що часу для вивчення об'єктів вкрай мало.

"Ми спочатку приймаємо заявки в розрахунку на коректну інформацію з боку підрядників. І тільки після проводиться перевірка самого об'єкта", - додав він.

Ісаєнко також зазначив, що ряд об'єктів з затвердженого урядом переліку житлових об'єктів уже введено в експлуатацію.

"З 103 об'єктів 18 введені в експлуатацію за останні два-три місяці. Це близько 430 квартир із загального числа 3750 квартир. Як правило, в них ще не виконані оздоблювальні роботи", - сказав він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: