"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Банк Жеваго хоче збільшити капітал на 400 мільйонів

Середа, 19 серпня 2009, 10:29 -

Банк "Фінанси та Кредит" має намір збільшити статутний капітал на 20%, або на 400 млн. гривень - до 2,4 млрд. гривень шляхом додаткового випуску акцій.

Про це ідеться у повідомленні прес-служби банку.

Згідно з повідомленням, питання про збільшення статутного капіталу буде винесене на розгляд загальних зборів акціонерів банку 2 вересня.

У планах банку додатковий випуск і закрите розміщення простих іменних акцій номіналом 0,5 гривень в період з 12 жовтня по 11 грудня 2009 року.

Реклама:

Основними акціонерами банку "Фінанси та Кредит" станом на 1 січня 2009 року є АТ "F&C Realty" - 46,67%, ТОВ "Асканія" - 48,88% і НАК "Нафтогаз України" (0,63%).

Банк називають фінансовим центром фінансово-промислової групи "Фінанси та Кредит", до основних власникам якої зараховують відомого українського бізнесмена, народного депутата Костянтина Жеваго.

Як повідомлялося, на чергових зборах 3 серпня акціонери банку "Фінанси та Кредит" затвердили програму заходів, які будуть спрямовані на стабілізацію фінансових показників банку та стимулювання антикризових факторів, а також погодили поетапне збільшення капіталу банку.

21 липня з банку "Фінаси та кредит" було виведено куратора НБУ, який працював у банку з квітня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: