В ЦВК порахували, у скільки обійдеться референдум щодо НАТО і ЄЕП

Четвер, 13 серпня 2009, 19:49

Загальна сума витрат Держбюджету для підготовки та проведення всеукраїнського референдуму щодо приєднання України до НАТО або ЄП складає 550,8 млн. гривень.

Про це повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ" з посиланням на прес-службу Центральної виборчої комісії (ЦВК).

Згідно з повідомленням, відповідну постанову ЦВК ухвалила, розглянувши питання про подання до Центрвиборчкому щодо обсягу видатків Державного бюджету для підготовки та проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою в разі його проголошення президентом у 2010 році.

У постанові ідеться про всеукраїнський референдум за народною ініціативою з питань: 1) "Чи згодні Ви з тим, щоб Україна стала членом Організації Північноатлантичного договору (НАТО)?"; 2) "Чи підтримуєте Ви участь України в Єдиному економічному просторі (ЄЕП) разом з Російською Федерацією, Республікою Казахстан і Республікою Білорусь, відповідно до Угоди про формування Єдиного економічного простору, підписаної 19 вересня 2003 року?"

Реклама:

У ЦВК зазначають, що понад 81% коштів заплановано на фонд оплати праці членів комісій з всеукраїнського референдуму і залучення фахівців, включаючи нарахування на заробітну плату.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!