"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Ніхто не захотів будувати у Львівському аеропорту

Середа, 12 серпня 2009, 20:04

На конкурс з відбору інвестора на будівництво пасажирського термінала на території державного підприємства "Міжнародний аеропорт" Львів "не було подано жодної заявки.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу Міністерства транспорту та зв'язку.

Згідно з повідомленням, 14 серпня відбудеться засідання комісії відомства, під час якої буде ухвалено рішення про подальші дії у відношенні аеропорту у Львові.

Як повідомлялося, в липні Мінтрансзв'язку оголосило конкурс щодо відбору інвестора на будівництво пасажирського терміналу на державному підприємстві "Міжнародний аеропорт "Львів".

Реклама:

Конкурс повинен був відбутися 9 вересня 2009 року, остаточний термін прийому заявок - 12 серпня, пропозицій учасників - 4 вересня.

Орієнтовна сума інвестицій в проект складає 1 млрд. 107,78 млн. гривень. Початкова плата за вступ в право укладання інвестдоговору - 1 млн. гривень, гарантійний внесок аукціону - 100 тис. гривень.

22 липня уряд затвердив порядок проведення аукціону щодо відбору інвестора для будівництва у Львівському аеропорту нового терміналу. Згідно з новими умовами, переможець аукціону отримає в управління весь майновий комплекс аеропорту.

Львівський аеропорт включає злітно-посадочну смугу довжиною 2510 м і шириною 45 м, здатну приймати повітряні судна зі злітною масою до 350 тонн. До його структури входить аеровокзал з пропускною здатністю 240 пасажирів на годину.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!