"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Українські готелі запропонували "нову ціну" оператору Євро-2012

Четвер, 30 липня 2009, 19:20

П'ятизіркові готелі "Опера" в Києві і "Донбас Палас" у Донецьку вийшли на фінальну стадію переговорів з офіційним оператором Чемпіонату Європи з футболу 2012 року TUI Travel Plc (Великобританія).

Про це йдеться в прес-релізі готелів, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

"Я радий, що ми увійшли у фінальну стадію переговорів. "Донбас Палас", "Опера" і TUI Travel володіють великим досвідом у сфері туризму. Це дає нам упевненість, що найближчим часом всі необхідні домовленості будуть досягнуті", - сказав керуючий менеджер готелями Бернард Мікаллеф.

У документі уточнюється, що сторони мають намір укласти договір до кінця серпня.

"Готелі "Донбас Палас" і "Опера" із свого боку зроблять все, щоб забезпечити проведення чемпіонату на найвищому рівні, і для цього нам не потрібні допомога чи компенсації за рахунок державного або муніципального бюджетів", - зазначає Мікаллеф.

Крім того, сторони заявили про наміри спільного співробітництва як в рамках проведення чемпіонату Європи з футболу, так і в інший час.

"Незважаючи на те, що договір поки не підписано, ми можемо з упевненістю говорити, що дійдемо до компромісу, що задовольняє всі сторони", - говорить представник компанії TUI Travel Plc, Матеуш Ньюбудек.

Як повідомлялося, TUI Travel відмовилася підписувати з "Опера" і "Донбас Палас" угоду на розміщення в них делегації УЄФА під час Євро-2012 у зв'язку з завищеними цінами в зазначених готелях - 800 євро за добу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!