"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Жуковська спростовує ліквідацію Надра Банку

Четвер, 16 липня 2009, 15:09

Тимчасовий адміністратор "Надра Банку" Валентина Жуковська заявляє, що Надра Банк демонструє позитивну динаміку.

Про це йдеться в повідомленні фінансової установи.

"Понад 10 місяців у пресі постійно з'являються чутки про ліквідацію. Проте банк працює в умовах глобальної фінансової кризи і, більше того, постійно демонструє позитивну динаміку відновлення нормальної діяльності", - зазначила вона.

Жуковська нагадала, що банк "свого часу сприяв поліпшенню добробуту мільйонів українців, надавши кредити на розвиток бізнесу, придбання житла, автомобілів".

Реклама:

"Прикро, що сьогодні замість об'єктивного інформування громадськості про діяльність тимчасової адміністрації деякі ЗМІ продукують дуті сенсації, які перешкоджають процесу рекапіталізації банку, - підкреслила тимчасовий адміністратор.

В повідомленні вказується, що за період роботи тимчасової адміністрації ліквідні активи збільшилися у п'ять разів і складають понад 600 млн. гривень.

Крім того, виплачено коштів з поточних та депозитних рахунків фізичних осіб близько 2 млрд гривень, приріст коштів за поточними рахунками юридичних осіб склав понад 287 млн. гривень, йдеться в повідомленні.

Незабаром читайте на "Економічній правді", ексклюзивне розслідування про долю 7,1 мільярдів гривень рефінансування, виданих "Надра Банку".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!