"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"О'КЕЙ" ще на два тижні - ні живий ні мертвий

Середа, 15 липня 2009, 10:21

Рішення про подальшу роботу мережі гіпермаркетів "О'КЕЙ" в Україні буде ухвалено протягом двох тижнів.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на директора холдингу "Експерт-Капітал", що володіє мережею гіпермаркетів "О'КЕЙ" в Україні, Рауля Паруска.

"Зараз проводиться інвентаризація і аудит, а протягом двох тижнів буде прийнято рішення, в якій формі продовжиться оперування", - сказав він.

За словами Паруска, минулого тижня "Експерт-Капітал" ухвалив рішення призупинити роботу всіх магазинів мережі, зокрема, в Харкові, Києві, Кривому Розі та Запоріжжі.

Реклама:

"Весь персонал компанії був поінформований про призупинення роботи магазинів шляхом розсилки протоколів про це рішення. Наша мета - відкрити магазини в найбільш стислі терміни, запропонувати клієнтам якісні послуги гіпермаркету і зберегти робочі місця", - додає Паруск.

Як відомо, у вівторок незалежна профспілка "Захист працю" поширила повідомлення про те, що понад 500 працівників гіпермаркету "О'КЕЙ" у столиці з суботи 11 липня не можуть потрапити на свої робочі місця, зокрема, на робочі місця співробітників з суботи не допускає охорона підприємства, не називаючи причин.

При цьому гіпермаркет не працює фактично з четверга, 9 липня, а в п'ятницю проходило відвантаження товару.

Раніше девелоперська компанія "Панорама Груп" заявляла про ймовірність розірвання договорів оренди з компанією "О'КЕЙ-Україна" з розміщення трьох її гіпермаркетів "О'КЕЙ" в якості якірних орендарів у приналежних девелоперу торгово-розважальних центрах - ТРЦ SKY MALL (Київ) , ТРЦ "Сонячна Галерея" (Кривий Ріг) і ТРЦ "Флагман" (Запоріжжя).

Компанія "О'КЕЙ-Україна" створена в 2005 році. Перший гіпермаркет відкрила восени 2007 року у Києві.

Нині мережа представлена чотирма гіпермаркетами: у Києві, Кривому Розі, Запоріжжі та Харкові.

Раніше "О'КЕЙ-Україна" повідомляла про плани відкрити в 2009 році п'ятий гіпермаркет мережі в Сімферополі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!