"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Swedbank виділив українським дочкам 33 мільйони доларів

П'ятниця, 10 липня 2009, 14:47 -

Сведбанк і Сведбанк Інвест залучили субординований кредит у розмірі 33 млн. доларів від материнської структури - шведського Swedbank AB.

Про це ідеться у повідомленні прес-служби Сведбанку.

"АТ Сведбанк (публічне) і АТ Сведбанк Інвест (приватне) залучили від материнського банку Swedbank AB кошти на умовах субординованого боргу строком на 5 років на загальну суму 33 млн. доларів", - повідомила прес-служба.

Згідно з повідомленням, відповідні дозволи на зарахування зазначених коштів до капіталу фінустанов вже надала комісія Національного банку України з питань нагляду та регулювання діяльності банків.

Реклама:

Яу відомо, в Україні працюють два дочірні банки Swedbank: Сведбанк (раніше - ТАС-Комерцбанк) і Сведбанк Інвест (раніше - ТАС-Інвестбанк).

На 1 квітня 2009 року найбільшим акціонером Сведбанку Інвест був український Сведбанк (100%), який, в свою чергу, належить шведському Swedbank (99,9995%).

У червні 2009 року Swedbank вирішив приєднати Сведбанк Інвест до Сведбанку, щоб протистояти негативному впливу фінансово-економічної кризи. Злиття банків планується завершити до кінця 2009 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: