Директори "Укртранснафти" помирилися

П'ятниця, 26 червня 2009, 14:38 -

Звільнений наглядовою радою компанії "Укртранснафта" її директор Ігор Кирюшин, що тепер призначений заступником міністра палива та енергетики, представив робочому колективу компанії свого наступника - Олександра Лазорка, який раніше намагався усунути його з посади шляхом силового захоплення.

Про це "Економічній правді" повідомив прес-секретар "Укртранснафти" Олександр Дикусаров.

За його словами, підприємство тепер працює у нормальному режимі, і забезпечує повне виконання своїх зобов'язань з транспортування нафти.

Як повідомлялося, 22 червня керівник підприємства Ігор Кирюшин, співвласник канадської Shelton, що видобуває нафту в Полтавській області і на шельфі Чорного моря, та його заступник Олександр Лазорко, якого історія пов'язує з групою "Приват", звільнили одне одного заднім числом.

Реклама:

Першого відсторонила від виконання обов'язків наглядова рада компанії, тобто, представники "Нафтогазу України", за ненадання інформації про діяльність компанії. А виконувачем обов'язків призначила Лазарка.

Але, як запевняє Кирюшин, він звільнив свого заступника ще 3 червня "за прогули". А щодо свого звільнення він пред'явив рішення Прилуцького міськрайонного суду, який призупинив відсторонення.

Після того відбулося збройне захоплення "Укртранснафти" загонами "Беркута", яке, проте, закінчилося мирною невизначеністю, що тривала аж до призначення Кирюшина заступником міністра.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: