"Мотор-Січ" модернізує двигуни Ан-32 для Індії

Вівторок, 23 червня 2009, 11:25

ВАТ "Мотор-Січ" проведе модернізацію двигунів 105 літаків Ан-32 для Військово-повітряних сил (ВПС) Індії в рамках окремого контракту вартістю близько 150 млн. доларів, укладеного на додаток до українсько-індійского контракту на ремонт і модернізацію цих літаків.

Про це на брифінгу в секретаріаті президента в Києві у вівторок заявив генеральний директор державної компанії "Укрспецекспорт" Сергій Бондарчук, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Контракт з ВПС Індії (укладений в Ле Бурже - ЕП) на 397,7 млн. доларів не включає в себе договір компанії "Мотор-Січ" на модернізацію двигунів вартістю близько 150 млн. доларів", - сказав він.

Як повідомлялося, підписаний під час щорічного авіасалону в Ле Бурже 15 червня 2009 року українсько-індійський контракт передбачає ремонт і модернізацію протягом п'яти років і чотирьох місяців 105 літаків Ан-32 для ВПС Індії.

Реклама:

Головним виконавцем контракту з української сторони виступає дочірнє підприємство "Укрспецекспорту" - державне госпрозрахункове зовнішньоторговельне підприємство "Спецтехноекспорт".

Співвиконавцями контракту контракту є також АНТК ім.Антонова, держпідприємство "410-й завод цивільної авіації", Київський авіаційний завод "Авіант".

ВАТ "Мотор-Січ" - один з найбільших світових виробників двигунів для авіаційної техніки, а також для промислових газотурбінних установок. Поставляє продукцію в 106 країн світу. За даними компанії, її портфель замовлень на 2009 рік оцінюється в 450 млн. доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: