До офісу "Укртранснафти" навідався загін "Беркута"

Понеділок, 22 червня 2009, 16:29 -

Спеціальний загін "Беркута" зайшов до приміщення диспетчерського центру у приміщенні ВАТ "Укртранснафти" на вулиці Кутузова.

Про це з місця подій повідомив журналіст "Економічної правди". 

За його словами, загін у складі близько 10 чоловік знаходиться на 7 поверсі.

"Тут є також представники міліції, які охороняють Ігоря Кирюшина. А він щойно закінчив прес-конференцію на 8 поверсі".

Реклама:

"Юрист Кирюшина продемонстрував рішення Прилуцького міськрайонного суду про зупинення дії рішення наглядової ради "Укртранснафти" про усунення його від виконання обов'язків на час розгляду справи", - передає кореспондент.

"Повідомляють, що до приміщення, де знаходиться диспетчерська, прибуло 2 автобуси "Беркута" і вони сходи і ліфт на усіх поверхах будівлі блокують", - каже він.

За його словами, "Беркут" наразі блокує 6 поверх, на якому власне і знаходиться диспетчерська. 

Як повідомлялося, призначений в січні 2009 року заступником голови правління "Укртранснафти" Олександр Лазорко та його представники вранці у понеділок взяли під контроль центральний офіс компанії.

Пізніше стало відомо, що наглядова рада ВАТ "Укртранснафта" на чолі з головою правління НАК "Нафтогаз України" Олегом Дубиною ще 10 червня з 17 червня відсторонила від виконання обов'язків голови правління Кирюшина і призначила Лазорко т.в.о. голови правління на час службової перевірки.

Крім того, НАК "Нафтогаз України" створила комісію з розслідування фактів невиконання тимчасово відстороненим головою правління ВАТ "Укртранснафта" Ігорем Кирюшиним статуту компанії.

ВАТ "Укртранснафта" на чолі з Ігорем Кирюшиним продовжує контролювати роботу центрального диспетчерського центру з управління магістральними нафтопроводами в офісі на вул. Кутузова у Києві.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: