"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Усунений керівник не здає "Укртранснафту"

Понеділок, 22 червня 2009, 15:26

ВАТ "Укртранснафта" на чолі з головою правління Ігорем Кирюшиним продовжує контролювати роботу центрального диспетчерського центру з управління магістральними нафтопроводами в офісі на вул. Кутузова у Києві.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу компанії.

"Офіс на Кутузова працює в нормальному режимі, незважаючи на спроби захопити і його. Вжиті всі заходи для нормальної роботи компанії", - цитує агентство слова прес-секретаря "Укртранснафти" Олександра Дікусарова.

"Наразі захоплений тільки центральний офіс. У ньому представники Лазорко і олігарха Коломойського", - стверджує прес-секретар.

Реклама:

За його словами, інформація про те, що Кирюшин забарикадувався в своєму кабінеті, не відповідає дійсності.

"Голова правління та його заступники знаходяться в робочому режимі і здійснюють контроль за роботою нафтотранспортної системи країни", - сказав Дікусаров.

Він також повідомив, що на 15:30 у понеділок в офісі на Кутузова призначено брифінг Кирюшина, на якому він викладе свою позицію в зв'язку з конфліктом.

Як повідомлялося, призначений в січні 2009 року заступником голови правління "Укртранснафти" Олександр Лазорко та його представники вранці у понеділок взяли під контроль центральний офіс компанії.

Пізніше стало відомо, що наглядова рада ВАТ "Укртранснафта" на чолі з головою правління НАК "Нафтогаз України" Олегом Дубиною ще 10 червня з 17 червня відсторонила від виконання обов'язків голови правління Кирюшина і призначила Лазорко т.в.о. голови правління на час службової перевірки.

Крім того, НАК "Нафтогаз України" створила комісію з розслідування фактів невиконання тимчасово відстороненим головою правління ВАТ "Укртранснафта" Ігорем Кирюшин статуту компанії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!