Землю у користуванні Чорноморського флоту Росії нарешті поміряють

Понеділок, 1 червня 2009, 20:41

Україна і Росія погодили алгоритм поетапного оформлення результатів робіт з інвентаризації земельних ділянок, переданих у користування Чорноморському флоту Росії.

Про це заявив на брифінгу речник МЗС України Василь Кирилич, інформуючи про підсумки засідання робочої групи з питань інвентаризації земельних ділянок і державного майна України, переданих у користування ЧФ РФ, Підкомісії з питань функціонування ЧФ РФ, повідомляє агентство "УНІАН".

"Погоджено алгоритм поетапного оформлення результатів робіт з інвентаризації земельних ділянок, який має бути остаточно затверджений 10 червня на засіданні Підкомісії з питань функціонування ЧФ РФ і його перебування на території України Українсько-російської міждержавної комісії", - сказав він.

За словами Кирилича, досягнута домовленість про заповнення і передачу українській стороні таблиць нерухомості по мірі поетапного узгодження російською стороною матеріалів інвентаризації земельних ділянок.

Реклама:

Він наголосив, що повна інвентаризація земельних ділянок, об'єктів і державного майна України, переданих російській стороні для тимчасового використання Чорноморським флотом РФ на території України, дасть змогу визначити площу і кількість об'єктів, які мають використовуватись російською стороною відповідно до базових угод.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: