Ющенко знижує кредитний рейтинг країни?

Понеділок, 18 травня 2009, 19:02

Прем‘єр-міністр Юлія Тимошенко дуже здивована рівнем інформування президента Віктора Ющенка та кваліфікацією його радників, які в своїх аналітичних довідках користуються не офіційною інформацією, а чутками.

Про це повідомляє управління у зв‘язках із ЗМІ секретаріату Кабінету міністрів.  

Тимошенко вважає, що вищі посадові особи у державі  не мають права сіяти паніку серед людей  та зловживати такими словами як "крах", "катастрофа", "руйнація".

Кожне слово "крах", або "дефолт" з вуст Президента знижують кредитний рейтинг країни.  Люди, які працюють заради країни, не можуть  свідомо робити такі речі.

Реклама:

Управління у зв‘язках із ЗМІ повідомляє, що НАК "Нафтогаз України" знаходиться в стабільному фінансовому стані  і своєчасно виконує свої забов‘язання перед державою та партнерами.

"Просто деяким політикам не дає спокою те, що на газовому ринку наведено порядок та видалено корупцію. Всі гучні заяви навколо НАК мають на меті повернення старої корупції в "НАК "Нафтогаз",  а нагнітанням ситуації навколо цієї компанії займаються ті високопосадовці, хто про це мріє", - зазначається в повідомленні.

За повідомленням прес-служби КМУ, уряд наголошує на тому, що антикризові заходи показали свою ефективність та вже  позитивно оцінені міжнародними фінансовими організаціями, які, у своїх висновках, користуються лише офіційною та об‘єктивною інформацією.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!