Україна і Польща лібералізували ринок авіаперельотів

Вівторок, 7 квітня 2009, 11:33
У Києві після проведення консультацій між польською та українською владою був погоджений новий договір про повітряне сполучення, що в разі затвердження замінить діючу угоду від 20 січня 1994 року.

Новий договір, як наголошується в заяві Департаменту цивільної авіації Польщі, передбачає більш ліберальні і ринкові умови авіаційних відносин між країнами, повідомляє avianews.com.

У ході консультацій було погоджено, що призначені авіаперевізники з польської сторони можуть виконувати рейси з будь-якого польського аеропорту в Київ, Львів, Одесу, Дніпропетровськ, Сімферополь, Харків і Донецьк.

Українські призначені авіакомпанії зможуть літати з будь-якого міста України до Варшави, Вроцлаву, Гданську, Катовіце, Кракову, Познані, міст Лодзь і Жешув.

Більш детальні умови нової угоди не повідомляються.

Очікується, що під час чемпіонату Євро-2012., який буде проходити на території обох держав, більша частина вболівальників буде переміщатися між Україною та Польщею авіаційним транспортом через велику відстань між містами, в яких будуть проходити футбольні матчі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: