СМЕ розповіло, чим володіє Коломойський

Четвер, 30 квітня 2009, 14:49

Співвласник найбільшого в Україні Приватбанку (Дніпропетровськ), відомий український бізнесмен Ігор Коломойський опосредковано володіє 50% медіа-холдингу "Главред-Медіа" (Київ).

Про це йдеться у щоквартальному звіті медіа-групи Central European Media Enterprises (CME), власника українських телеканалів "Студія "1+1" і "Кіно", який у лютому 2009 року завершив угоду з придбання 10% у "Главред-Медіа" у засновника холдингу, народного депутата від "НУ-НС" Олександра Третьякова, що володіє на сьогоднішній день 40% холдингу, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Як повідомлялося, CME придбала 10% частку в "Главред-Медіа" за 12 млн. доларів. Тоді ж медіа-групи розміняли свої частки в телеканалах "Кіно" і "Сіті": CME збільшила частку в "Кіно" з 60,4% до 100% в обмін на 60,4% "Сіті" і 10 млн. доларів.

До складу медіа-холдінгу "Главред-Медіа" входять холдинг "Главред" (інтернет-агентство і журнал "Главред"), сайт v-i-p.com.ua, сайт Stars, газета "Нова", журнал "Профіль", інтернет-газета "Телекритика", а також телеканал "Сіті" й інформагентство УНІАН".

Реклама:

Коломойський також володіє 3,83% часткою у CME.

CME, крім українських телеканалів, керує телекомпаніями в Болгарії, Хорватії, Чехії, Румунії, Словаччині, і Словенії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: