Тимошенко дала півроку на пошук інвесторів для української труби

Субота, 25 квітня 2009, 17:53
Прем'єр Юлія Тимошенко доручила профільним міністерствам та "Нафтогазу України" подати у місячний строк пропозиції щодо плану заходів з реалізації домовленостей спільної ЄС-Україна конференції щодо модернізації газотранзитної системи України відповідно до законодавства.

Доручення від 15 квітня видано з метою належної організації та координації робіт з модернізації газотранспортної системи України відповідно до спільної заяви, підписаної за результатами конференції у Брюсселі 23 березня, і опубліковано на урядовому порталі.

Крім того Мінпаливенерго, Міністерство закордонних справ, Мінекономіки, Мінфін та "Нафтогаз" повинні у тижневий строк визначити кандидатури для включення до складу групи технічної координації.

Мінпаливенерго та "Нафтогаз України" повинні у шестимісячний строк провести попередні консультації з метою визначення партнерів, у тому числі інвесторів, для реалізації інвестиційних проектів з модернізації газотранспортної системи України та поінформувати Кабінет міністрів.

До кінця 2009 року вони повинні затвердити техніко-економічні обґрунтування та уточнені кошториси для реалізації інвестиційних проектів з модернізації ГТС України, розпочати переговорний процес щодо укладення у першому півріччі 2010 року відповідних кредитних угод.

Реклама:

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!