Продан не знає про можливу відставку Дубини

Середа, 22 квітня 2009, 13:27

Міністр палива та енергетики України Юрій Продан не підтверджує інформацію про намір Олега Дубини піти у відставку з посади голови правління НАК "Нафтогаз України".

Про це він заявив журналістам у середу в Кабінеті міністрів, повідомляє агентство "УНІАН".

"У мене немає такої інформації. У мене також немає офіційного звернення, яке я повинен погоджувати", - сказав Продан.

Міністр нагадав, що Дубина досі знаходиться на лікарняному.

Реклама:

"Я поздоровляв його з днем народження, цікавився його здоров'ям. Але я не думаю, що хтось хоче про своє здоров'я публічно говорити", - пояснив він.

Продан не зміг відповісти на запитання, коли Дубина зможе вийти на роботу.

Крім того, міністр не підтвердив, що голова правління НАК "Нафтогаз України" під час перебування на лікарняному їздив до Москви для проведення переговорів з російською компанією "Газпром".

"Зі мною питання щодо відрядження не узгоджувалося. Він знаходиться на лікарняному, але у якісь дні він виходив на роботу", - пояснив Продан.

За його словами, голова правління НАК обов'язково повинен узгоджувати свої відрядження з прем'єр-міністром.

Продан також не відповів на запитання щодо можливої участі Дубини у складі української урядової делегації, яка планує на чолі з прем`єр-міністром Юлією Тимошенко здійснити візит до Москви 28-29 квітня.

Як повідомлялося, після газових переговорів у Москві, які закінчилися 19 січня, Олег Дубина потрапив до клінічної лікарні "Феофанія" у передінфарктному стані з діагнозом ішемічна хвороба серця, нестабільна стенокардія, гострий васкуліт, гострий пневмоніт.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!