"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Дніпрообленерго" відмовилася від послуг "Укрпошти"

Середа, 4 березня 2009, 17:12
Енергопостачальна компанія "Дніпрообленерго" відмовилася від надання Державним підприємством поштового зв'язку "Укрпошта" послуг з прийому платежів за електроенергію через підвищення тарифів на них.

Про це йдеться в повідомленні "Дніпрообленерго", повідомляє агентство "Українські новини".

"Укрпоштою" виставлено ультимативну вимогу щодо збільшення вартості послуг із прийому платежів", - сказано в повідомленні.

Зокрема, "Укрпошта" вирішила збільшити вартість прийому 1 квитанції в 2,78 разу до 1,5 гривень.

"Вартість цих послуг становила 1% від суми прийнятих коштів, у середньому 0,54 гривні за квитанцію..., (тепер) до 1,5 гривні за квитанцію", - пояснює компанія.

Реклама:

Компанія уточнює, що Національна комісія регулювання електроенергетики затвердила "Дніпрообленерго" витрати на 1 квитанцію розміром близько 0,6 гривні на 2009.

З метою недопущення зниження рівня обслуговування споживачів, "Дніпрообленерго" з 1 січня проводила оплату за встановленою "Укрпоштою" вартістю (1,5 гривні за квитанцію). Однак, у зв'язку з відсутністю коштів, компанія заявляє про розрив договірних відносин з поштовиками.

Водночас "Дніпрообленерго" розглядає можливість встановлення у Дніпропетровській області відповідних банківських терміналів, які, уточнює компанія, вже є в обласному центрі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: