ХМЗ отримає 12 мільйонів гривень

Вівторок, 3 березня 2009, 19:31
Уряд перерахує 12 млн. грн. з Державного лізингового фонду Херсонському машинобудівному заводу на погашення заборгованості із заробітної плати працівникам підприємства і сплати відрахувань до бюджету.

Відповідне доручення сформувала прем'єр-міністр Юлія Тимошенко під час наради щодо ситуації на Херсонському машинобудівному заводі, повідомляє прес-служба уряду. 

"Враховуючи надзвичайно важкий стан Херсонського машинобудівного заводу, ми разом з Міністром промислової політики прийняли рішення ці 12 млн. грн. в повному обсязі направити на потреби заводу", - зазначила Тимошенко.

За її словами, кошти будуть перераховані на рахунки заводу в п'ятницю, але лише за умови відкриття спеціального рахунку у Державному казначействі.

При цьому Тимошенко додала, що за це питання персонально відповідають міністр промислової політики, міністр аграрної політики, керівник Укрлізингу та керівник Держказначейства.

Реклама:

Окрім того прем'єр-міністр доручила Фонду держмайна взяти під контроль ситуацію на Херсонському машинобудівному заводі, зокрема провести інвентаризацію приватизаційних угод.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!