Тимошенко має всі можливості зняти пільги без зайвого галасу

Вівторок, 3 березня 2009, 10:53
Прем'єр-міністр має всі можливості для того, щоб зняти депутатські пільги.

Так прокоментував народний депутат України, лідер Єдиного Центру Ігор Кріль заяву Тимошенко щодо можливого блокування роботи Верховної Ради України фракцією БЮТ, повідомляє прес-служба Єдиного центру.

"Ліквідувати депутатські пільги можна і треба. Але для цього потрібно не влаштовувати істерики із блокуванням трибуни, а робити реальні кроки", - заявиви він.

На думку політика, показовим є той факт, що про блокування парламентської трибуни говорить не керівник фракції БЮТ у парламенті, а саме прем‘єр-міністр.

"Кандидату в президенти Тимошенко зараз вигідний імідж палкого "борця з вітряками". Коли немає більше чим хвалитися, використовується будь-який привід, щоб виборці у "позитивному світлі" в черговий раз почули прізвище прем‘єра", - обурюється Кріль.

Реклама:

Політик нагадав, що "існує законодавчо врегульована процедура прийняття рішень у стінах Верховної Ради".

"Тимошенко має всі можливості зняти пільги без зайвого галасу. Як керівник уряду, який контролює парламентську більшість, вона має важелі не лише щоб внести до порядку денного законопроект, а й запропонувати прийняття цього документу за пришвидшеною процедурою", - зазначає лідер Єдиного Центру.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!