"Надра" поверне депозити тим, хто найбільше постраждали

Четвер, 26 березня 2009, 18:26

Тимчасова адміністрація банку "Надра" планує розробити програму, яка забезпечить можливості для першочергового повернення найбільш незахищеним категоріям населення депозитних вкладів, термін дії яких закінчився.

Про це заявила тимчасовий адміністратор банку "Надра" Валентина Жуковська на брифінгу в ході візиту до Львова, пише видання "Дело".

Як повідомили в банку "Надра", з 23 лютого у центральному офісі установи працює група з прийому та розгляду звернень громадян і комітет з розгляду скарг громадян.

Крім того, з 25 березня в кожному міжрегіональному та регіональному управлінні банку діють аналогічні підрозділи, основне завдання яких - надання клієнтам необхідних консультацій з питань, що цікавлять їх, а також оперативне реагування на скарги та заяви.

Тимчасовий адміністратор Жуковська особисто приймає клієнтів у центральному офісі банку по п'ятницях з 16:00.

Нагадаємо, тимчасова адміністрація була введена до "Надра Банку" 10 лютого 2009 року. З моменту запуску програми по зниженню кредитної заборгованості позичальників, клієнтами було повернуто в банк понад 320 млн. грн., у тому числі юридичними особами - майже 36 млн. грн., фізичними особами - понад 280 млн. грн.

Тимчасовий адміністратор "Надра" звернувся до Нацбанку з клопотанням про капіталізацію банку за рахунок державних коштів.

За даними НБУ, вже прийнято рішення про входження держави до капіталу банку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!