Банк "Київ" розрахувався за "комуналку"

Понеділок, 23 березня 2009, 18:00

Банк "Київ" 19 березня поточного року остаточно розрахувався з киянами, повністю перерахувавши кошти, які були в січні-лютому сплачені мешканцями за комунальні послуги.

Про це повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ" з посиланням на директора комунального підприємства "Головний інформаційно-обчислювальний центр" (ГІОЦ) Станіслава Каплуненко.

За його словами, вся сума, яка була сплачена киянами за комунальні послуги, а це 3 625 733 гривні, вже повністю перерахована на розподільчий рахунок.

"У рахунках на оплату житлово-комунальних послуг за березень місяць 2009 року у 13 907 мешканців міста в позиції "борг" буде відсутня сума, яка утворилася через затримку в перерахуванні коштів АКБ "Київ".

Реклама:

Як відомо, повертати кошти, сплачені киянами за комунальні послуги, банк "Київ" почав за вимогою Прокуратури Києва, яка, за зверненням ГІОЦ, провела перевірку законності дій посадових осіб банку при здійсненні перерахування цих платежів.

Раніше в.о. голови Національного банку України Анатолій Шаповалов повідомив про введення 9 лютого тимчасової адміністрації в банк "Київ".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: