Банкіри упевнені: тепер все зміниться на краще

П'ятниця, 20 березня 2009, 16:45

Асоціація "Український Кредитно-Банківський Союз" (УКБС) відзначає оперативність розв'язання Національним банком України проблем банків та їх клієнтів, що дає надію на подолання фінансово-економічної кризи з меншими втратами.

Як повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ", про це ідеться у повідомленні прес-служби УКБС.

В Асоціації переконані, що дії НБУ підвищать довіру населення до банків і дозволять розблокувати кредитування виробництва та сфери послуг.

Крім того, банки також підтримують дії регулятора по рекапіталізації системних українських банків, спрямовані на посилення стійкості всієї банківської системи.

Реклама:

"Новопризначені керівництво Дирекції банківського регулювання і нагляду Нацбанку в режимі реального часу розглядає звернення та пропозиції банківського співтовариства і адекватно на них реагує, на місцях в короткі терміни вирішуються проблеми банків", - говориться в повідомленні УКБС.

Також банки констатують поліпшення оперативного взаємодії з новим керівництвом територіального управління НБУ по Києву і Київській області, що сприяє мобільному вирішенню поточних проблем фінансово-кредитних установ столиці.

В УКБС переконані, що "готовність до відкритого діалогу, яке демонструє сьогодні керівництво Нацбанку, буде сприяти підвищенню довіри населення до банків і дозволить розблокувати кредитування виробництва та сфери послуг, що в результаті призведе до відновлення економічного зростання".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: