"Укрсоцбанк" відмовився від рейтингів Standard & Poor`s

Четвер, 19 березня 2009, 15:50

У четвер, 19 березня рейтингова компанія Standard & Poor `s підтвердила довгостроковий та короткостроковий кредитні рейтинги контрагента українського АКБ" Укрсоцбанк "на рівні" ССС + / С ". Прогноз - "Негативний".

Про це йдеться в повідомленні агентства, передає агентство "Українські новини".

Слідом за цим рейтинги були відкликані на прохання банку. В результаті рейтинги УСБ більше не є предметом моніторингу Standard & Poor `s.

Також відізваний рейтинг пріоритетного незабезпеченого боргу "ССС +", привласнений сертифікатам участі в позиці терміном погашення на 2010 рік.

Банк не має значних виплат з корпоративного боргу внутрішнім або зовнішнім кредиторам терміном погашення до кінця 2009 року.

З початку 2008 банк входить до складу міжнародної фінансової групи UniCredit Group. Угода придбання "Укрсоцбанку" тривала більше року і була остаточно завершена 23 січня 2008 року.

На дату її закриття ціна купівлі 94,2% загального випущеного капіталу банку склала 1,525 млрд. євро, або приблизно 2,211 млрд. дол

У середу голова італійської UniCredit Алессандро Профумо повідомив, що банк у цьому році звільнить 2 000 співробітників в Центрально-Східній Європі.

Уже відомо, що UniCredit зменшили кількість співробітників у Польщі, Туреччини, Росії та Румунії. Також банк звернувся за допомогою в розмірі 4 млрд. євро до урядів Італії та Австрії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
504 error