Біржові торгівці об’єднуються в Асоціацію

Четвер, 19 березня 2009, 14:32

Антимонопольний комітет України надав кільком компаніям дозвіл на узгоджені дії у вигляді створення Асоціації торговців фондового ринку України.

Як повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ", до складу Асоціації увійдуть: ТОВ "Альфа Капітал", СП ТОВ "Драгон Капітал", ТОВ "Конкорд Капітал", ТОВ "Ренесанс Капітал", ТОВ "Фінансова компанія "Сократ", ТОВ "Трійка Діалог Україна", ТОВ "Тект-Трейд" і ЗАТ "Селянська інвестиційна компанія" (всі - м.Київ).

Асоціація створюється з метою сприяння розвитку відкритого та рівнодоступного ринку цінних паперів в Україні, забезпечення діяльності професійних учасників фондового ринку.

Об'єднання має намір розробити і затвердити правила, стандарти професійної поведінки учасників ринку і забезпечити їх виконання членами асоціації.

Реклама:

Як повідомлялося, раніше три саморегульовані організації (СРО) торговців цінними паперами заявили про об'єднання в одну.

Відповідне рішення було прийнято на загальних зборах членів СРО ВАТ "Київська міжнародна фондова біржа", СРО ЗАТ "Українська фондова біржа" та СРО Асоціація "Регіональний фондовий союз".

Консолідацію було вирішено провести на базі Асоціації "Регіональний фондовий союз", при цьому вона змінить назву на "Українські фондові торговці".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: