Тимошенко пообіцяла не підвищувати податки для підприємців

Вівторок, 17 березня 2009, 14:10

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко запевнила підприємців в тому, що уряд не планує підвищувати податки для підприємців в умовах економічної кризи.

Про це вона заявила під час зустрічі з представниками малого та середнього бізнесу в ході робочого візиту до Харкова, повідомляє прес-служба уряду.

Організації профспілок харківських підприємців та активісти "Союзу підприємців Харківщини" передали Тимошенко "Відкрите звернення підприємців сфери торгівлі та виробників товарів широкого вжитку".

Підприємці просять Тимошенко: "Звернути увагу міністрів, народних депутатів та керівників фіскальних органів на неприпустимість збільшення податкового навантаження на малий і середній бізнес в умовах нинішньої економічної кризи".

"Комерційні банки -" душать "нас підвищенням ставок за кредитами і перекладають на нас власні кризові ризики. Національний банк України - оплачує з наших кишень валютні спекуляції комерційних банків і власний непрофесіоналізм", - йдеться у зверненні підприємців.

Підприємці вимагають від прем `єр-міністра" захистити їх від економічного і психологічного тиску з боку окремих представників парламенту та уряду України.

Представники бізнесу у своєму зверненні додали, що на період подолання економічної кризи варто ввести офіційний мораторій на підвищення податків і зборів з малого та середнього бізнесу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: