Далекобійники погрожують знову блокувати трасу "Одеса-Київ"

Понеділок, 16 березня 2009, 17:01

Близько 300 водіїв-далекобійників і підприємців низки одеських ринків вимагають від Одеської облдержадмінстрації виконання домовленостей із керівництвом Кабінету міністрів щодо відтермінування виплат за банківськими кредитами.

Учасник акції, водій-далекобійник Олександр Шавригін повідомив журналістам, що "зараз ведуться переговори з представниками облдержадміністрації, щоб провести зустріч для обговорення ситуації", повідомляє агентство "УНІАН".

Учасники акції нагадують, що закінчується 10-денний термін, обумовлений головою уряду Юлією Тимошенко для вирішення проблем далекобійників, і водії "хочуть знати, що зроблено".

В разі ігнорування вимог учасники акції готові знову перекрити автодорогу "Одеса-Київ".

Реклама:

У свою чергу, голова ОДА Микола Сердюк заявив на зустрічі з організаторами акції, що має намір зробити "все можливе й неможливе для виходу з ситуації, що склалася. А якщо це не допоможе, готовий навіть подати у відставку".

За його словами, це крайній захід, яким він може скористатися, на благо мітингувальків.

"У мене немає контрабандних каналів свого бізнесу, який потрібно було б захищати, я вдень і вночі тільки й думаю, як нам вийти з цієї непростої ситуації", - сказав Сердюк.

Як повідомлялося, 3-4 березня в районі одеського "конюшинового мосту" далекобійниками було перекрито чотири з шести смуг автодороги "Одеса-Київ".

5 березня на зустрічі в Кабміні представники далекобійників озвучили низку вимог уряду. Щодо деяких із них було ухвалено рішення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!