"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Укргазбанк" хоче "віддатися" державі?

П'ятниця, 13 березня 2009, 14:58

Акціонери "Укргазбанку" на позачергових загальних зборах 13 березня вирішили запропонувати державі увійти до капіталу кредитно-фінансової установи.

Про це повідомила прес-служба банку в п'ятницю, передаэ агентство "Інтерфакс-Україна".

"Акціонери" Укргазбанку "затвердили антикризову програму діяльності і прийняли рішення про пропозицію держави увійти до акціонерного капіталу кредитно-фінансової установи", - зазначається в повідомленні банку.

Згідно з повідомленням, входження держави до капіталу "Укргазбанк" забезпечить стабільність і надійність роботи кредитно-фінансової установи.

"Ми впевнені в тому, що наша ініціатива знайде розуміння і підтримку в уряду. Попередні консультації показали, що даний варіант є взаємовигідним", - цитується в повідомленні голова правління "Укргазбанку" Вадим Ляшко.

Щодо антикризової програми в повідомленні зазначається, що акціонери банку затвердили план з оптимізації витрат при збереженні рівня обслуговування клієнтів.

Крім того, схвалена програма мінімізації банківських кредитних ризиків і реструктуризації кредитної заборгованості наших клієнтів.

Як повідомлялося, Нацбанк України вже направив до Укргазбанк свого куратора.


"Укргазбанк", один з найбільших в Україні банків, заснований 1993 року.

Згідно з даними Нацбанку України, до 1 січня 2009 року за розміром загальних активів "Укргазбанк" займав 17 місце (14,803 млрд. грн.) серед 182 українських банків.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: