"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Тимошенко обіцяє задовольнити МВФ

Середа, 11 березня 2009, 11:38
У середу Кабінет Міністрів у присутності представників МВФ ухвалить низку рішень, які дозволять місії МВФ продовжити свою роботу в Україні.

Про це заявила прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, відкриваючи засідання уряду, повідомляє агентство "Лігабізнесінформ".

"Сьогоднішнє засідання українського уряду є знаковим, тому що уряд докладе всіх зусиль, щоб ухвалити рішення .., які продовжують ефективне співробітництво України з Міжнародним валютним фондом", - заявила прем'єр.

"Після дискусій, які проводилися в останні дні, ми відпрацювали спільну позицію з коригування програми між Україною та МВФ, і сьогоднішні рішення уряду будуть присвячені тому, щоб здійснити попередні заходи перед поверненням місії МВФ в Україну", - додала вона.

Тимошенко також повідомила, що на засіданні уряду присутні постійний представник Міжнародного валютного фонду в Україні Макс Альєр та виконуючий обов'язки директора Світового банку у справах України, Білорусі та Молдови Пабло Сааведра.

Реклама:

Нещодавно МВФ повернув на доопрацювання спільний лист Віктора Ющенка, Тимошенко і Володимира Стельмаха про надання Україні другого траншу кредиту "Stand-By".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!