У Ющенка запевняють, що Тимошенко знає про 5-мільярдний кредит

Субота, 7 лютого 2009, 15:35 -

У секретаріаті президента наполягають на правдивості заяви уповноваженого президента з міжнародних питань енергобезпеки Богдана Соколовського про "таємні переговори" Кабміну з Кремлем.

Про це сказано у повідомленні прес-служби президента у відповідь на спростування відповідної інформації управлінням у зв'язках зі ЗМІ секретаріату Кабміну.

"Прес-служба глави держави змушена нагадати: порядні громадяни - а тим більше державні службовці мали б чесно коментувати конкретні дії певних посадовців та їх наслідки для держави, а не вдаватися до особистих образ", - йдеться у ньому.

У секретаріаті президента вважають, що таке "невиправдано емоційне та брутальне за своєю тональністю" спростування Кабміну "свідчить про небезпідставну нервозність в уряді, яка, очевидно, пов'язана з небажанням сказати правду українському народу про реальну ситуацію в економіці держави та шляхи виходу з кризи".

"Так само важко повірити, що в управлінні у зв'язках зі ЗМІ секретаріату Кабміну невідомо про делегацію, направлену до Москви для таємних переговорів щодо отримання спеціального кредиту на невідомих умовах. Тим більше, що інформація про це вже неодноразово з'являлася у ЗМІ", - сказано у повідомленні.

Реклама:

Як відомо, у п'ятницю Соколовський заявив, що у Москву відправлена делегація уряду для таємних переговорів з Росією про отримання спеціального кредиту.

Водночас, за інформацією "Дзеркала тижня", уряд і справді проводить переговори з Кремлем про надання кредиту у 5 мільярдів доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: