Мінтранс хоче миру з автоперевізниками

П'ятниця, 27 лютого 2009, 13:40
Всі рішення влади будуть обов'язково погоджуватися з громадськістю та самими перевізниками.

Про це заявив заступник міністра транспорту і зв'язку Леонід Сергієнко на засіданні консультативно-узгоджувальної ради за участю асоціацій автоперевізників, повідомляє прес-служба МТЗУ.

"Мінтрансзв'язку прагне об'єднати основні вимоги перевізників та послідовно відстоювати їх вирішення", - сказав Сергієнко.

Заступник міністра наголосив, що приймаючи законодавчі акти та йдучи назустріч перевізникам міністерство не може стовідсотково прогнозувати ті проблеми, які в подальшому спричинить розвиток кризи.

Реклама:

За словами Сергієнка, нинішні проблеми перевізників - результат економічної кризи в країні, адже нинішня законодавча база виявилася просто не адаптованою до кризових умов.

"До 2008 року спостерігався розвиток автомобільного сегменту, зростання обсягів автоперевезень - тому перевізники брали значні кредити, у тому числі, під заставу свого майна", - сказав він. - Нині, коли повернення кредитів стає проблемою, виникають інші серйозні проблеми, постає нагальна необхідність йти назустріч перевізникам, вносити зміни до законодавчої бази". 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!