Тимошенко незаконно втілює антикризову програму?

Вівторок, 24 лютого 2009, 15:14

Прем'єр Юлія Тимошенко заявляє, що уряд почав втілювати антикризову програму, не дочекавшись її ухвалення в парламенті.

Про це Тимошенко сказала на зустрічі з головами облрад, відкидаючи закиди на свою адресу про те, що уряд працює без стратегічної програми розвитку.

"Я кожного з вас запрошую в свій кабінет. Ви скажіть, який стратегічний план вам треба, я вам дам каталог і ми його дістанемо", - сказала вона.

"У нас є стратегічний план до 2010, 2020 року. Є план перетворень до 2015 року. Є масштабний антикризовий план, який ухвалений урядом і бовтається в парламенті. Його там нікому ухвалювати, але ми тим часом по ньому вже живемо", - додала Тимошенко.

Вона також підкреслила, що уряд ефективно відреагував на виклики кризи.

Реклама:

"У нас на 50% впало споживання енергетичного вугілля. Хто-небудь ставив питання, куди ми діваємо це вугілля? Ми створюємо держрезерв енергетичного вугілля", - сказала прем'єр.

"У нас 27 мільярдів газу закачано в підземні сховища. Це той результат, який дозволить державі пережити кризу", - додала вона.

Тимошенко також зазначила, що критикують уряд люди, необізнані з його антикризовими заходами.

"Сьогодні на всіх каналах стоїть кошачий хор, але ці люди не знайомі з рішеннями уряду і взагалі нічого не розуміють. І тільки лунає цей істеричний крик з образами та іноді з нецензурними висловами", - обурилася вона.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: