"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Тимошенко не підвищуватиме податки

Понеділок, 16 лютого 2009, 12:20

Кабінет Міністрів ініціює введення мораторію на підвищення податків для малого і середнього бізнесу в період економічної кризи.

Про це в понеділок заявила прем'єр-міністр Юлія Тимошенко на спільній прес-конференції з віце-президентом Європейської Комісії Гюнтером Ферхойгеном, повідомляє Ліга.net.

"Я після сьогоднішнього спілкування з паном віце-президентом Європейської Комісії, думаю, що уряд на найближчому своєму засіданні розгляне законопроект про введення мораторію на період світової фінансової кризи на будь-які підвищення податків для малого і середнього бізнесу, у тому числі на місцевому рівні", - сказала Тимошенко.

Прем'єр відзначила, що необхідно ліквідувати загрозу з боку місцевих чиновників щодо можливості введення додаткових податків і зборів з підприємців малого і середнього бізнесу.

Реклама:

Тимошенко упевнена, що необхідно жорстко підійти до дебюрократизації цієї сфери. "Нам доведеться ще раз більш жорстко підійти до питання розбюрократизації, тобто, дерегуляції малого і середнього бізнесу з боку чиновників усіх типів і рівнів", - відзначила прем'єр-міністр.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: