Тимошенко посадить хіміків на дієту на чотири дні

П'ятниця, 9 січня 2009, 22:39
 

Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє, що у місцевої влади немає жодних підстав для відключення теплопостачання для населення України.

Відповідну заяву прем'єр-міністр зробила після зустрічі з прем'єр-міністром Чеської Республіки Міреком Тополанеком, повідомляє прес-служба уряду.

Тимошенко наголосила, що на сьогоднішній день Україна забезпечена природним газом, адже 2008 рік став першим роком, коли НАК "Нафтогаз" та уряд накопичили максимальну кількість природного газу у газосховищах - більше 30 млрд. кубометрів.

"Можу зараз сказати дуже чітко, що нема ніяких підстав для того, щоб населення десь не отримувало тепло, не отримувало гарячу воду, або щоб температура в оселях була нижчою ніж це комфортно для людей. Якщо таке є - це є недопустиме недопрацювання місцевої влади, тому що газ для населення НАК „Нафтогаз" подає регулярно і в повному обсязі", - наголосила прем'єр.

Реклама:

Тимошенко відзначила, що у зв'язку з холодами відбудеться деяке скорочення природного газу для хімічних підприємств на 3-4 дні, після чого Україна повернеться до повного забезпечення промисловості.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: