"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Тимошенко міняє газ на солому і пільги

Четвер, 29 січня 2009, 18:21 -

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко обіцяє податкові пільги, зокрема на податок на прибуток та на ПДВ для підприємств, які реалізовуватимуть проекти із енергозбереження.

Тимошенко доручила міністерству фінансів спільно з міністерством економіки та Державною податковою адміністрацією до наступного засідання уряду розробити зміни до законодавства.

"Для підприємств, які будуть займатися розробкою проектів енергозбереження, потрібно дати податкову пільгу на тривалий час", - підкреслила Тимошенко, повідомляє прес-служба уряду.

Вона додала, що для таких підприємств пільгове оподаткування може діяти протягом 10 років.

Реклама:

"Національна, енергетична і політична безпека держави, наша політична і енергетична незалежність – це питання такого масштабу, коли ми під серйозним контролем можемо дати податкову пільгу на 10 років", - заявила прем’єр-міністр.

"Якщо ми хочемо заохотити підприємців вкладати в це гроші, зробити це своїм пріоритетом, то просто повинні дати їм податкові пільги", - додала вона

Тимошенко також запевнила, що такі податкові пільги не призведуть до скорочення обсягів фінансових надходжень до Державного бюджету.


Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: