"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Тимошенко підсилює контроль за платежами. Пинзеник не прийшов

Середа, 28 січня 2009, 10:55
Кабінет міністрів має намір внести зміни до законодавства щодо "поліпшення" платежів за спожиті енергоресурси з боку Обленерго та Облгазів НАК Нафтогазу.

Про це повідомила прем'єр Юлія Тимошенко на початку засідання в середу.

"Сьогодні на засіданні ми розглянемо зміни до законодавства щодо поліпшення платежів від Облгазів та Обленерго за природній газ та електроенергію безпосередньо НАК Нафтогазу і безпосередньо в енергоринок", - сказала вона.

Тимошенко також додала, що на засіданні в середу буде розглянуто зміни до закону щодо зниження податків з власників автомобілів і приведення цього закону відповідно до вимог громадських організацій.

"Ми розглянемо зміни до закону, які дадуть можливість знизити податок з власників транспортних засобів", - сказала вона.

Реклама:

Також, за її словами, уряд має наміри унормувати законодавство щодо виділення землі для суспільних інфраструктурних проектів, крім того зміни до закону щодо впорядкування незалежного тестування.

Перед засіданням уряду журналісти очікували на міністра фінансів Віктора Пинзеника, щоб почути його коментар щодо його "секретної доповідної" прем'єру про стан економіки в Україні.

Однак на засідання уряду Пинзеник не з'явився. Натомість в середу вранці прес-служба уряду поширила його спростування, в якому "секретану доповідну" він називає сфальсифікованою провокацією.


Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: