Регіонали задумалися, чи законні гроші з підписом Стельмаха

Понеділок, 26 січня 2009, 22:51
 

Депутат від Партії регіонів Микола Азаров називає рішення Верховної Ради про відставку глави Нацбанку Володимира Стельмаха абсурдним.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

"Зараз вважають, що підпис людини, яка поставив його на всіх абсолютно грошових купюрах держави, незаконний. Як тоді бути з грошовими зобов'язаннями держави?", - сказав Азаров.

Відповідаючи на питання ведучого, чи законні гроші з підписом Стельмаха, він сказав: "Вони, зрозуміло, законні, тому що сьогоднішнє рішення парламенту абсурдно".

Реклама:

"Тому ми за це рішення не могли голосувати. Ми не розділяємо і не вважаємо позитивною політику Нацбанку, але ми говоримо, що за сьогоднішню ситуацію відповідає не стільки Нацбанк, а відповідає, насамперед, президент, уряд і Нацбанк", - зазначив Азаров.

"Тому ми не хочемо, щоб з Нацбанку робили крайнього, а тим більше робили це таким незаконним способом", - заявив депутат.

Крім того, Азаров назвав відставку глави Нацбанку "дестабілізуючим сигналом".

"У грудні 2004 року, коли була девальвація гривні...Сергій Тігіпко подав заяву про звільнення його від обов'язків глави Нацбанку. Це тоді був серйозний дестабілізуючий сигнал", - нагадав депутат.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: