Найпотужніші світові компанії розбудують Україну

Понеділок, 26 січня 2009, 13:48
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко пропонує залучити найпотужніші будівельні компанії світу для підтримки вітчизняної будівельної галузі.

Про це вона заявила під час наради з головами облдержадміністрацій та їх заступниками з питань підтримки будівельної галузі, повідомляють у пресс-службі Кабінету міністрів.  

 Юлія Тимошенко зазначила, що Уряд може надати державні гарантії під залучення інвестицій в будівельну галузь на суму 37 млрд. грн., які Уряд має на своїх активах.  

За словами Юлії Тимошенко, Україна зацікавлена у залученні найкращих, найпотужніших світових будівельних компаній для реалізації спільних проектів в Україні.

"Ті компанії, які можуть і захочуть прийти в Україну будь-що будувати, можуть прийти зі своїм закордонним банком", - зазначила Юлія Тимошенко.  

Прем'єр-міністр України наголосила, що комерційним банкам сьогодні майже неможливо отримати запозичення на зовнішніх валютних ринках.

Реклама:

"Це безперспективна справа, але спробувати отримати запозичення на світових ринках тим же комерційним банкам, але під гарантії Уряду, тільки для цільового використання цих грошей, для підтримки будівельної галузі - це є можливим", - додала прем'єр.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!