АМКУ вирішив ще раз пропісочити Черновецького

Четвер, 22 січня 2009, 18:55
 

Антимонопольний комітет України прийняв рішення призначити нове засідання через невиконання владою Києва вимоги знизити тарифи на проїзд у громадському транспорті столиці.

Як передає агентство "УНІАН", про це повідомив у четвер на брифінгу виконуючий обов`язки голови АМК Олександр Мельниченко.

Він нагадав, що 12 січня цього року мер Києва Леонід Черновецький особисто заявив про те, що 22 січня Київрада прийме рішення про зниження тарифів до 1,7 грн. у метро і до 1,5 грн. - у наземних видах громадського транспорту.

"Натомість засідання Київради закрилося, і відповідне рішення не прийняте", - зазначив Мельниченко.

Реклама:

За його словами, Черновецький обіцяв, що нові тарифи будуть введені з 23 січня, тобто із завтрашнього дня.

"У зв`язку з цим АМК вирішив призначити нове засідання, яке буде присвячене виконанню вимог АМК Київською державною міською адміністрацією щодо зниження тарифів на проїзд у метро, тролейбусах і трамваях до економічно обгрунтованого рівня", - зазначив Мельниченко.

За його словами, відповідно до конкурентних норм, таке засідання має проводитися не раніше ніж через п`ять днів, починаючи з сьогоднішнього дня. Мельниченко уточнив, що завтра буде прийняте остаточне рішення про дату його проведення

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: