Тимошенко гальмує ціни в супермаркетах

Середа, 21 січня 2009, 15:10

Кабінет міністрів України пропонує рітейлерам розширити перелік соціальних товарів до 27 найменувань і обмежити на них торговельну надбавку до 10%.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на слова директора компанії "О'кей-Україна" (Київ), що входить до Українсько торговельної асоціації, Армена Папазяна на прес-конференції в Києві в середу.

"Кабмін підготував новий проект меморандуму. Меморандум між урядом, роздробом і виробниками. Споживач повинен знати, що ми готові зафіксувати маржу на ці товари. Маржа - 10%", - сказав підприємець.

Він також розповів, що цього дня проект меморандуму буде обговорюватися на засіданні членів асоціації, і висловив надію, що всі компанії, які входять до асоціації, підпишуть документ.

Реклама:

Як повідомлялося, уряд України, ряд виробників продовольчих товарів і роздрібних мереж, а також їхніх асоціацій на початку квітня 2008 року підписали меморандум взаєморозуміння з метою стабілізації цінової ситуації і забезпечення населення соціально значимими товарами за доступними цінами.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: