"Київенерго" спростовує інформацію про несанкціонований відбор газу

Середа, 14 січня 2009, 16:24 -
 

Акціонерна компанія "Київенерго" спростовує інформацію про несанкціонований відбор газу компанією.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

"АК" Київенерго "спростовує заяви про нібито "несанкціонований відбір газу", яку розповсюдила низка електронних ЗМІ. У своїх матеріалах журналісти стверджують, що така заява прозвучала від заступника голови секретаріату президента Романа Безсмертного на нараді з головами обласних держадміністрацій 11 січня", -, оприлюдненій на її веб-сайті в середу.

 У листі підкреслюється, що "Київенерго" не має можливості самовільно (несанкціоновано) відбирати паливо, що суперечить умовам роботи станцій.

"Київенерго" у складних для країни умовах підтримує фактично за власний рахунок теплозабезпечення столиці. Інформація про "несанкціонований відбір газу "компрометує не тільки провідну енергокомпанію, але і державних службовців, які в очах суспільства виглядають вкрай непрофесійно, у той час як від них чекають зважених кроків ", - заявила прес-секретар АК" Київенерго "Іванна Майстренко.

"Ми щиро сподіваємося, що пан Безсмертний (заступник голови секретаріату президента Роман Безсмертний) не робив висловлювань в сторону "Київенерго" про нібито "несанкціонований відбір газу", і викладена журналістами інформація є недостовірною", - зазначила вона.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: