Парламент вже подумує про податки-2012

Вівторок, 13 січня 2009, 16:18
 

Верховна Рада пропонує внести зміни до деяких законів України щодо оподаткування у період проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

За відповідний законопроект у першому читанні у вівторок проголосувало 391 депутат з 446, зареєстрованих у залі, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна". 

Законопроектом, зокрема, пропонується внести зміни до закону "Про оподаткування прибутку підприємств" в частині звільнення від оподаткування доходів/прибутків отриманих УЄФА в Україні внаслідок проведення чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Зміни до ст. 11 закону "Про податок на додану вартість" передбачають запровадження тимчасової, на період проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні, норми щодо звільнення від податку на додану вартість операцій з імпорту товарів.

Пропонується також надати пільги з ПДВ щодо операцій з імпорту товарів (капітальних активів), отриманих представництвом Організаційного комітету УЄФА в Україні, звільнити від оподаткування прибуток, отриманий УЄФА в Україні і не обкладати податком доходи (заробітну плату, відшкодування видатків та добових) осіб, які будуть надавати послуги чи виконувати роботи у зв'язку з проведенням Євро-2012.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!