Путін прогнозує реанімацію світової економіки у 2010 році

Четвер, 4 грудня 2008, 15:24
 

Думки експертів збігаються щодо того, що 2009 року очікувати відновлення світової економіки від нинішньої рецесії не варто.

Про це сказав прем'єр-міністр Володимир Путін у ході прямого телеефіру в четвер, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Фахівці в різних країнах, експерти в нашій країні по-різному оцінюють перспективи розвитку світової економіки і вплив кризи на економіку Росії. Деякі вважають, що вже наприкінці другого-третього кварталів наступного року світова економіка, а значить і російська, вийдуть на тренд підвищення", - зазначив Путін.

При цьому прем'єр-міністр підкреслив, що в Росії є можливості вирішити проблеми, які стоять перед економікою і соціальною сферою.

Реклама:

"Але у будь-якому випадку, хочу це підкреслити, Росія і не такі проблеми вирішувала і не такі складні вершини брала", - сказав він.

"Ми і ці проблеми подолаємо, якщо будемо відповідально  і цілеспрямовано вирішувати ті складні питання, які стоять сьогодні перед економікою і соціальною сферою РФ", - підкреслив Путін.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!