Доля Семенюк залежить від бюджету

Четвер, 25 грудня 2008, 14:40
 

Народний депутат від БЮТ Сергій Міщенко не виключає, що в разі ухвалення у четвер в цілому державного бюджету, в п'ятницю парламент може розглянути кадрові питання.

Про це Міщенко заявив у четвер журналістам, повідомляє агентство "УНІАН".

Зокрема, за словами народного депутата, це стосується питання про звільнення Валентини Семенюк-Самсоненко з посади голови Фонду держмайна, ухвалення рішення про звернення до президента з проханням звільнити з посади заступника глави Секретаріату, постійного представника Президента у ВР Петра Олійника.

Крім того, зауважив Міщенко, можливе і заслуховування попереднього звіту ТСК з питань діяльності НБУ під час фінансової кризи.

Реклама:

"Але все буде вирішуватися після обіду. Якщо бюджет буде ухвалений в цілому, то завтра можуть бути розглянуті кадрові питання", - сказав він.

Міщенко висловив сподівання, що сьогодні все ж таки буде ухвалено держбюджет. При цьому, за його словами, якщо цього не станеться, то в парламенті може і не знайтися необхідної кількості голосів для ухвалення рішення щодо проведення наступного тижня пленарних засідань.

"Але щодо всіх цих питань, ми будемо радитися з головою ВР, оскільки потрібно вирішити, як краще тактично діяти", - сказав Міщенко.

При цьому він додав, що на сьогоднішній день першочерговими все ж таки є не кадрові питання, а ухвалення головного фінансового документа країни на наступний рік.

Українська Правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!