Банкіри підписали меморандум про співпрацю

Понеділок, 22 грудня 2008, 18:31
 

Сім українських банків-учасників асоціації "Український кредитно-банківський союз" (УКБС): "Брокбізнесбанк", "ВіЕйБі Банк", "Кредитпромбанк", "Родовід Банк", "Укргазбанк", "Укрпромбанк", "Фінанси та Кредит" підписали меморандум про співробітництво в Києві в понеділок.

Про це повідомив на прес-конференції після церемонії підписання меморандуму голова правління "Родовід Банку" Денис Горбуненко, передає агентство "Інтерфакс-Україна". 

Меморандум, зокрема, передбачає спільні дії цих банків з відновлення роботи міжбанківського кредитного ринку, оперативної розробки стабілізаційних заходів, координації зусиль з роботи з проблемними активами, відновлення сталого процесу кредитування економіки та населення.

"Сьогодні меморандум буде передано до Асоціації українських банків та Український кредитно-банківський союз для підписання з усіма банками України", - повідомив Горбуненко.

Як повідомив на прес-конференції голова правління банку "Фінанси та Кредит" Володимир Хливнюк, учасники меморандуму, зокрема, мають намір розробити механізм гарантій для учасників міжбанківського кредитного ринку.

"Ми підписуємо документи, які несуть моральні зобов'язання, як бути коректними на міжбанківському ринку, це раз. Друге - ми спробуємо запропонувати інструмент гарантування міжбанківського ринку через цінні папери уряду", - сказав банкір.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: