"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Тимошенко забере борги Черновецького через суд

Понеділок, 15 грудня 2008, 07:31
 

Прем'єр Юлія Тимошенко планує стягнути борг київської мерії перед "Київенерго" через суд.

"Юлія Тимошенко знайшла вихід із ситуації з відновленням теплопостачання та постачання гарячої води: через суд з рахунків мерії м. Києва будуть списані необхідні гроші", - повідомила в суботу прес-служба Кабміну.

"Тепло та гаряча вода в домівках киян відсутні через те, що під час останніх виборів мера міста Києва був ограбований бюджет столиці", - вважає прем‘єр.

Водночас мер Києва Леонід Черновецький заявляє, що відключення тепла в столичних будинках відбувалося з відома прем'єр-міністра з метою дестабілізації ситуації в столиці та організації перевиборів.

Реклама:

"Всі ці речі не можуть відбуватися без відома або прямої вказівки прем'єр-міністра та її уряду. Тільки завдяки втручанню президента України Віктора Ющенка вдалося змінити ситуацію. Президент став на бік киян, і вже із суботи розпочали подачу гарячого водопостачання й опалення в належному обсязі", - цитує Черновецького газета "Хрещатик".

"Юлія Тимошенко сама обмовилася, що її метою є проведення позачергових виборів. Щоб увести в оману киян і організувати перевибори будь-якою ціною, вона має намір максимально дестабілізувати ситуацію в столиці України, - навіть таким цинічним шляхом, як відключення тепла в зимовий період", - заявив мер Києва.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!