У Ахметова почали зупиняти доменні печі

Четвер, 6 листопада 2008, 13:51
 

Металургійний комбінат "Азовсталь", що входить до групи "Метінвест", з 6 листопада зупинив одну доменну піч і залишив в роботі чотири доменних агрегати в зв'язку з погіршенням попиту на металопродукцію.

Про це повідомляється в прес-релізі компанії в четвер.

"В умовах кризи це рішення має забезпечити оптимальну завантаженість виробництва при збереженні ефективного забезпечення потреб ринку в споживанні металопродукції "Азовсталі", - відзначається в прес-релізі.

На даний час виробництво чавуну на комбінаті забезпечують чотири печі. Доменна піч №5 тимчасово призупинена до поліпшення ситуації на ринку і підвищення попиту на металопродукцію.

Реклама:

Раніше повідомлялося, що доменна піч №1 була виведена з експлуатації 20 вересня поточного року відповідно до програми модернізації і реконструкції виробництва.

"Своєчасне реагування на зміну кон'юнктури ринку і, як наслідок, тимчасове припинення ДП №5 дають можливість комбінату скоригувати роботу інших виробничих об'єктів. На даний час доменний цех цілком забезпечує потреби сталеплавильного комплексу комбінату", - говориться в прес-релізі.

ВАТ "Меткомбінат "Азовсталь" - підприємство з повним металургійним циклом, є монополістом в Україні з випуску декількох видів металопрокату. Належить відомому бізнесмену Рінату Ахметову.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: