"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Уряд узявся за антикризові заходи

Середа, 5 листопада 2008, 17:22
 

У середу відбулося засідання Кабінету Міністрів, на якому уряд ухвалив низку антикризових заходів. 

Зокрема було запроваджено план заходів "із зменшення негативного сальдо у зовнішній торгівлі", що дозволить мінімізувати вплив світової фінансової кризи на українську економіку, йдеться в повідомленні прес-служби уряду.

Документом передбачається введення переліку заходів, які дозволять внормувати імпорт товарів в Україну, що в свою чергу дасть можливість захистити вітчизняних товаровиробників та мінімізує можливий негативний вплив світової фінансової кризи на національну економіку.

Уряд також ухвалив законопроект "Про облік ресурсів, постачання яких здійснюється населенню з використанням мережі".

Реклама:

Ухвалення законопроекту дозволить підвищити ефективність споживання енергоресурсів та води, скоротити втрати ресурсів та зменшити фінансове навантаження на людей, які сплачуватимуть лише за фактично спожитий обсяг електроенергії та води, зазначається в повідомленні.

Кабінет Міністрів також заслухав керівників Державної податкової адміністрації, Державної митної служби та Пенсійного фонду України стосовно виконання бюджетних показників та їх корекції в контексті запобігання негативним наслідкам фінансової кризи.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: